USA rejser fik min drømt opfyldt

Siden jeg var et lille barn, har jeg drømt om at bo i USA. Jeg drømmer stadig om USA rejser den dag i dag. Men hvorfor har jeg egentlig drømt om USA rejser? Hvad er det, der har tiltrukket mig så kraftigt, hver gang jeg tænkte på USA rejser? Hvis jeg tænker nøje over det, må én af grundene være de mange Hollywoodfilm, jeg har set, da jeg var barn. De foregik i amerikanske storbyer, hvor der var travlhed, forskellige mennesker, smuk natur og imponerende bygninger. Især i Florida. Jeg går ud fra, at jeg har sammenlignet det med lille Danmark og nåede frem til den konklusion, at det ikke bliver lige så stort i Danmark. Derfor måtte jeg gøre noget ved det, og derfor var USA rejser løsningen. Med USA rejser kunne jeg vælge frit imellem forskellige pakker, der har henvender sig til enhver personens personlige smag. For mig var alle muligheder fantastiske, fordi jeg personligt elsker alt ved USA, og derfor var USA rejser perfekt i min situation.
florida

Min amerikanske drøm og USA rejser

Efter lang tids fortvivlelse omkring, hvilken løsning jeg skulle vælge, endte jeg med en tur på tværs af USA med USA rejser. Som I ved er landet ret stort, både kvadratmeter mæssigt og befolkningsmæssigt, og derfor var det oplagt for mig at se så meget som muligt på så kort tid. Jeg ville bare danne et generelt billede af USA med USA rejser, derfor synes jeg, at det var den perfekte ide takket være USA rejser. Man skulle starte i vestkysten, hvor man er i en stor gruppe af mennesker, der er lige så engageret og elsker lander. Efterfølgende var målet at nå ud til østkystens Florida med den samme gruppe, engagerede mennesker. For mig var det bare perfekt, for jeg kan godt lide at få nye bekendtskaber, som måske varer længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *