Tre år siden min succesfulde øjenlaseroperation – jeg har det stadig fantastisk

I dag fejrer jeg, at det er tre år siden, jeg fik foretaget en øjenlaseroperation, som var en kæmpe succes. Personligt troede jeg, at jeg ikke rigtig kunne holde til det. Men det er sådan, at vi ikke rigtig kan komme nogen steder hen i dag, uden at have fået en øjenlaseroperation. Hvis du spørger mig, er øjenlaseroperation det bedste, der er sket i mit liv, siden jeg fik et lille barn ved navn Oscar. Faktisk havde jeg slet ikke vidst, at Oscar ville få gavn af, at jeg foretog en øjenlaseroperation. Men det skyldes simpelthen, jeg blev en bedre far på grund af en øjenlaseroperation, og derfor kunne min søn Oscar få meget gavn af situationen. Det er noget, der betyder meget for mig som person, og derfor vil jeg fremover anbefale alle mennesker omkring mig til også at foretage sådan en operation.

 

Få glæder ind i dit liv – få dig en øjenlaseroperation

Med en øjenlaseroperation blev jeg som sagt straks gladere. Min søn Oscar blev også en helt anden søn, fordi jeg blev til en helt anden far. Det er noget jeg er helt med på, og derfor vil jeg forsøge at gøre alt hvad jeg kan for at overvinde frygten for ikke at have i den gamle situation igen. Da jeg foretog min øjenlaseroperation, blev jeg behandlet af nogle meget kompetent personale, der har haft erfaring og viden med øjne og operationer gennem rigtig mange år. Men derfor skal vi ikke være alt for optimistiske, da vores forhold til hinanden ikke siger andet end måden, hvorpå vi får glæde af andre mennesker. Med sådan noget som en øjenlaseroperation blev mit forhold helt automatisk bedre, fordi jeg havde det rigtig godt med mig selv, og dermed havde jeg det godt med andre mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *