Tøj fra Tweens

Det sker en gang i mellem at jeg køber noget nyt tøj, og når det endeligt sker, så køber jeg typisk tøj fra mærker som Tweens. Det er nemlig sådan, at jeg ikke går ret meget op i tøj, og jeg er derfor også ret ligeglad med, hvilken form for tøj jeg får. Det er altså ret vildt at tænke på, og der er jo sådan set ikke rigtigt nogen grund til, at jeg skulle vælge andet tøj end det fra Tweens. Det er klart noget af det billigste, og til trods for, at der er mange af mine venner der brokker sig over, at det er børnetøj, så siger jeg bare at jeg er ligeglad. Det er jeg nemlig, og det er altså fordi, at jeg er ret lille af bygning og derfor sagtens kan passe Tweens selvom det er beregnet til børn. Jeg er altså fuldstændig ligeglad, og jeg håber bare, at jeg snart har lært, hvor mange ting jeg kan spare ved at bruge tøj fra Tweens. Det er ret mange penge, og jeg regner derfor også med at fortsætte.

Fortsæt med Tweens

Det er altså ret fedt tøj, og jeg syntes selv at det ser ret fedt ud. Derfor har jeg altså heller ikke i tankerne, at begynde at bruge andre mærker end Tweens. Jeg kommer helt sikkert ikke til at bruge andet end børnetøj. Det er jo fordi, at børnetøj er langt billigere, og det samme er altså også gældende for Tweens. Du skal også gøre det samme hvis du får lyst, og jeg mener virkeligt også, at du hurtigt vil indse, hvad du rent faktisk kan score med tøj fra Tweens. Det er i hvert nogle besparelser der er til at tage og føle på. Det skal du altså virkeligt have med i dine overvejelser, og det er altså nødvendigt for dig, at bruge Tweens hvis du gerne vil spare penge på tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *