Priserne på bøger falder – nye koncepter viser sig frem

Mange danskere opfatter bøger som noget lidt støvet noget. Men sådan behøver det ikke at være. I hvert fald ikke hvis vi ser på, hvordan bøger i dag bliver solgt.

bøgerNye og spændende projekter presser nemlig de etablerede spiller. Danmarks ubetinget største webshop i dag hedder Saxo.com. Fordi at shoppen er stor, er der her billige bøger at hente. En butik har to muligheder for at tjene penge – stordriftsfordele eller differentiering. Og her har Saxo.com valgt stordriftsfordelene med lave priser på bøger.

Men nye projekter viser sig.

Et eksempel herpå er Plus-bog. Her betaler du et fast månedligt abonnement for at være med og til gengæld får du bøgerne nærmest til indkøbspris. Du kan dog kun købe en bog ved samtidigt at melde dig ind i medlemsskabet. For de, der blot køber en bog en gang imellem vil det være en dårlig handel, men for de, der løbende køber mange bøger, vil der være tale om et nyt og spændende projekt.

Derudover rykker mange danskere i dag med udviklingen af de teknologiske platforme over på hhv. e-bøger og lydbøger. Det er også med til at presse priserne på markedet. Og det bedste er, at det kommer dig som forbruger til gode!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *