Nye vinduer kan give bedre livskvalitet

Min ven Anders har for to år siden fået sig helt nye vinduer. Siden da har min kæreste fortalt mig, at jeg også burde gøre det samme i vores eget lille hjem. Men jeg synes, at udskiftning til nye vinduer kan være en dyre omgang. Derfor har jeg overveje at stå for det helt selv. Men hvorfor overvejer jeg egentlig det? Anders fik jo professionel hjælp, og det var han meget glad for. Derfor burde jeg måske gøre det samme som Anders. Inderst inde tror jeg, at Anders og jeg ofte er i konkurrence, og derfor vil jeg vise ham, at jeg en handyman, der kan gøre tingene selv og være stolt af det. vinduerDerfor gik jeg i gang med at udskifte til nye vinduer helt selv. Med mine nye vinduer fik jeg en hurtig glæder, og jeg var for at være helt ærlig, lidt hånende over for Anders, fordi han fik professionel hjælp til det til modsætning for mig selv. Men problemerne begyndte at dukke op et par måneder senere, efter jeg fik udskiftet til nye vinduer helt selv.

 

Hvorfor man ikke skal skifte til nye vinduer selv

Efter jeg fik skiftet mine vinduer til helt nye vinduer fik jeg en stor glæde, og min kæreste var ret stolt af mig. Måske spørger du nu, hvordan jeg vidste, at min kæreste var stolt over, at jeg fik udskifte til nye vinduer helt selv? Ja, det kan jeg hurtigt fortælle. Jeg hørte hende snakke om det med hendes veninder, hvor hun fortalte, at hun var meget stolt over det. Men faktisk er jeg selv ikke stolt over det, fordi jeg fortryder det en del. Det skyldes, at min teknik var helt forkert, og nu skal jeg til at gøre hele arbejdet forfra. Derfor er jeg ikke særlig stolt over udskiftning til nye vinduer. Der kommer masser af luft ind, og det gør, at vores hjem bliver ekstra kold om vinteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *