Min fars rygestop med e-cigaretter og e juice

 

Min far som tømrer

e juice Min far blev uddannet tømrer lige efter 10. Klasse, og han har siden dag arbejdet inden for faget. Han er en meget dygtig mand, og jeg beundrer ham for hans flid og hans hårde arbejde. Jeg er meget stolt af min far, og det fortæller jeg ham også tit. Han er efterhånden en gammel mand, og det bærer hans hverdag også præg af. Han er efterhånden begyndt at ryge, og drikker også gerne en fyraftensbajer når han har gjort dagens gode gerning. Dette er jeg dog mindre stolt af. Efterhånden er min far begyndt at tage lidt på, og jeg har flere gange været efter ham med hans ølmave. Det tager han dog ikke så tungt, men jeg ved jo, at det i sidste ende ikke er særlig sundt. Dette er min far ikke ligeglad med, men han fortrænger det igen. Vi har snakket om, at han burde stoppe med rygningen i hvert fald, og dette har han da også overvejet et par gange. Nu er han bare afhængig, og han kan derfor ikke stoppe fra den ene dag til den anden. Derfor har jeg planlagt, at jeg vil overraske min far med en lille gave.

 

Min fars ideelle rygestop

Min far kan godt lide hyggen ved at sidde og ryge, og jeg har derfor fundet det perfekte hjælpemiddel til ham. Man kan få nogle erstatninger for cigaretter, der bare er langt sundere. Disse erstatninger er e-cigaretter og de kan hjælpe en med et rygestop. De er også meget billige i drift på længere sigt, og det eneste man behøver at købe ind, er e juice i ny og næ. Denne væske er perfekt til e-cigaretterne og det er da også denne væske, der får det hele til at fungere med rigtig røg og det hele. Min far vil helt sikkert bruge denne, da han derved kan fortsætte med at ryge, men hans kondition bliver ikke nedbrudt mere end den er i forvejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *