Mange af mine veninder er interesseret i mode og skønhed

Mange af mine veninder er interesseret i mode og skønhed, ligesom jeg selv er det. Vi kan hver især bruge mange timer på at studere de nyeste trends inden for modens verden. Jeg har altid sagt at mode er en måde hvorigennem man kan fortælle sin egen unik historie på, gennem det tøj vi vælger at gå i. Jeg er meget bevidst om, hvad jeg går i. Det skal være nyt, trendy og af den bedste kvalitet hvorfor jeg ikke kan gå på kompromis eller nøjes med noget, når det gælder tøj.

Det skal være lige som jeg vil have det og ramme plet. Intet mindre kan gøre det. Både mine veninder og jeg bruger mere tid i online- end almindelige butikker for at kigge efter de nyeste kollektioner, fordi de bliver lagt ud så snart de er klar til salg og oftest hurtigere end i butikkerne. Det er enkelt og nemt at bestille modetøj på nettet og få det leveret direkte til døren. Det kunne ikke være nemmere i dag at shoppe modetøj.

Jeg elsker at bruge timer på at studere mode på nettet og har både yndlings butikker online, ligesom designere. En af mine favorit designere er Rick Owens. Jeg har altid følt mig draget af hans tøj, og nu med ny sæson for døren er jeg sikker på, at den nye kollektion fra Rick Owens er ligeså fantastisk som de foregående.

Jeg venter i spænding på at tjecke den nye kollektion ud og udvise respekt at Rick Owens har gjort det igen og tryllet med stof materialer. Nogle af mine veninder deler min passion for tøjet lavet af Rick Owens. Vi har aftalt at den dag kollektionen kommer online, skal vi hygge med bobler og studere den sammen og vælge vores favoritter at bestille hjem. Jeg kan ikke vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *