Livet bliver altid noget sjovere med lyoness og deres fantastiske loyalitetsprogram

Der var engang, hvor mit liv var meget hårdt. Min økonomi sejlede, hvis jeg selv skulle sige det, og mit private liv var der slet ikke styr på. Selv mit klædeskab var helt rodet og hulter til bulter. Dette skyldtes først og fremmest, at jeg ikke rigtig var med på moden. Jeg købte bare en masse tøj ind uden at tænke over, om de overhovet var med på moden. Det er noget, jeg ikke rigtig har taget mig god tid om at tænke over. Men den dag jeg fik lyoness kort blev jeg ellevild. Mit liv forandrede sig fra det værre til det fantastiske. Jeg kunne simpelthen ikke tro mig selv. Jeg kunne ikke tro, at lyoness kort og medlemskab kunne gøre så stor en forskel i mit liv. Derfor begyndte jeg at overveje at blive ambassadør for lyoness, men det var ikke helt nemt. Fra nu af vil jeg gå rundt for fortælle alle mennesker om min lykkelige historie.

 

Mit lykkelige historie og lyoness – de smelter sammen

Det med lyoness og en lykkelig historie er to sider af samme sag. Som jeg tidligere skrev, var jeg en del mere ulykkelig, inden jeg fik lov til at få mit lyoness medlemskab. Derfor er jeg fremover kun med på beatet, så længe lyoness tillader det. Sådan et lyoness medlemskort gjorde, at jeg kom mere ud og traf de helt rigtig beslutninger konstant. Det er noget, jeg er meget stolt af og derfor vil jeg fremover fortælle alle min familiemedlemmer, både nære og fjerne, at lyoness er det bedste valg, hvis man ønsker at leve et stabilt og sjovt liv. Og hvem ønsker ikke at leve et stabilt og sjovt liv? Det er noget, der virkelig batter og en historie, der kan fortælles til de næste generationer. Læs mere på linket http://da.wikipedia.org/wiki/Lyoness.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *