Interesse i at spare penge på ejendomsmægleren

Når man skal sælge en bolig, er salæret til ejendomsmægleren en af de væsentlige udgiftsposter. Derfor er danskerne også interesserede i at spare de penge de kan her.

Det fortæller Michael Roscoe, der har stiftet udbudstjenesten Salea.dk, hvor han hjælper danskerne videre med deres boligsalg ved at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud.

”Vi kan se, at der især i de store byer er meget stor interesse for at spare penge på salæret” fortæller Michael Roscoe og fortsætter:

”Når man kommer ud for byen, er fokus på mæglernes lokalkendskab større, mens folk i byen bare gerne vil have den billige pris”.

Salea.dk hjælper boligsælgerne ved at lade dem indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra mæglere på, hvad det koster i ejendomsmægler salær at sælge huset samt en salgsvurdering af, hvad huset er værd.

Brugeren finder derved en billig ejendomsmægler –og mæglerne får en ny kanal, de kan bruge til at markedsføre sig over for potentielle kunder på.

Noget, alle parter vinder på.

Boligsalget i Danmark er under bedring og lejlighedspriserne nogle steder i København er nu oppe i samme niveau, som de var før krisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *