Hvad menes med extensions København?

Med extensions København, menes der hår ekstensions i København, eller mere rigtigt, man taler om frisører der laver, eller påsætter hår ekstensions i København, der er også mange der bruger det engelske ord for hår “hair” så det bliver til hair ekstensions København.

Men hvad med extension? Det er også et Engelsk udtryk. Hår ekstensions er det man kalder det når man får sat extra hår på sit eget hår for enten at få længere hår eller at få mere fyldigt hår, eller en kombination af de to muligheder.

Extensions betyder på dansk udvidelser så hair extensions København burde egentlig være, hår udvidelser lavet i København. Man kan godt forstå at frisørerne bruger den Engelske betegnelse det lyder meget bedre end at sige “Jeg skal lige til København for at få lavet en hår udvidelses”.

I hair extensions branchen eller som det hedder på dansk “i hår udvidelses sektoren” er der rigtig mange steder hvor de bruger de Engelske udtryk i stedet for de Danske.

Her nogle eksempler. En af metoderne de bruger hedder “hot fusion” det er på Dansk “varm sammenlægning”, der er også “cold fusion” som betyder “kold sammenlægning” eller “clip on extensions” som betyder “klip på udvidelser” og sådan kunne man blive ved.

Det er specielt i mode relateret brancher at man ser stor brug af Engelske udtryk, da de Danske ikke lyder helt så smarte som de Engelske.

Når man begynder at tænke nærmere over det opdager man at det ikke kun er i frisørbranchen at der bruges Engelske udtryk. Der er rigtig mange fremmedord i det Danske sprog.

Mest af alt skyldes det at nye ord kommer med nye opfindelser, så i stedet for at bruge et Dansk ord, mange gange er der ikke noget, så bruger man bare det Engelske.

Hvis du vil vide mere om hår udvidelser i København så klik på linket extensions københavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *