Fremtiden med slankepiller

slanke Lige siden at vi begyndte på slankepiller, har vi nemlig alle sammen haft det meget bedre. Der har slet ikke været tvivl om, at vi virkeligt har nydt hinandens samvær, og det er jeg simpelthen bare så glad for. Der er altså slet ikke tvivl om, at det virkeligt nok skal ende med at fungere. Det er altså meget sjovt at tænke på, og uanset hvad der skulle komme til at ske, så er jeg sikker på, at det meste af de problemer. Som vi med garanti ender med at møde, så skal vi nok kunne løse disse problemer, på grund af at vi er på slankepiller.

 

Sidste omgang slankepiller

Jeg har lige taget min sidste omgang slankepiller, og der er vist ingen tvivl om, at det har været noget af en kamp. Lige så lang tid som jeg kan huske, så har jeg haft det meget svært ved at nyde, at bruge mine slankepiller. Det er dog nu, at hvor jeg endeligt har lagt dem på hylden, så savner jeg dem allerede. Det er jo nu engang sådan, at disse slankepiller, har hjulpet mig til at komme ret langt med mit liv. Det er altså på grund af mine slankepiller, at det rent faktisk er lykkedes mig at tabe så mange kilo. Disse slankepiller er altså grunden til at jeg i dag er blevet så tynd. Disse slankepiller er altså grunden til at så mange ting går godt, og vigtigt af alt, så er de også skyld i at jeg i dag er hvad pigerne betegner som lækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *