Folk der dricker for mycket

dricker for mycketDet sker af og til, at man render ind i nogle personer der dricker for mycket, og når det sker, så er det aldrig helt til at sige hvordan de vil reagere. Det er jo meget mærkeligt når dette sker, og jeg håber da helt klart også at det på et eller andet tidspunkt kommer til at gå op for mig hvad der rent faktisk er af muligheder, og det er sådan set også grunden til, at man virkeligt er nødt til at indse, at man simpelthen er nødt til at passe på folk der drikker for meget. En ting er jo, at de dricker for mycket men noget andet er, at jeg er afholdsmand, så når folk der dricker for mycket kommer over til mig, er jeg i forvejen negativt ladet. Det er ikke en god situation, og det er altså også grunden til, at man mange gange lige er nødt til at gøre det åbent for sig selv, i hvilken situation man rent faktisk forholder sig i.

Forhold til en der dricker for mycket

Det er derfor heller ikke muligt for mig, at have et forhold til en person der dricker for mycket og hvis det en dag sker, så skal jeg også nok lave om på det. Det dur simpelthen ikke at man dricker for mycket, og hvis det var op til mig, så ville jeg virkeligt også prøve at gøre meget ved det. Det er jo helt klart vigtigt, at du er med til at forstå dette, og hvis det ikke kan gå op for dig, så vil jeg også mene, at du er nødt til at passe på, at du ikke også selv kommer til at være en person der dricker for mycket. Det kan jo ske for selv den bedste, og det var faktisk lige ved, at jeg også selv var en af dem der dricker for mycket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *