Mit første møde med bolsjer med logo

Jeg har tidligere beskrevet bolcher med logo, og her vil jeg fortælle om første gang jeg stødte på dem.

Jeg så bolsjer med logo for første gang igår. Jeg har lige fået ny bil, jeg havde ikke kørt mere end 500 kilometer i den, før der kom en mislyd. Det er ikke lige det man regner med når man køber en ny bil. Jeg ved ikke hvad der var galt, jeg er ikke mekaniker.

Jeg kørte derfor ned i butikken, hvor jeg havde købt bilen, og forlangte at de fixede den lyd med det samme, det kunne de selvfølgelig ikke, det var noget med at bestille tid.

Den købte jeg ikke, så jeg sagde at “nu sætter jeg mig her i jeres showroom og venter til at i har klaret bilen, Jeg var i rimeligt dårligt humør så sælgeren sagde han ville se hvad kun kunne gøre.

Jeg satte mig til rette i deres meget magelige kunde sofagruppe, der hvor jeg også sad da de solgte mig bilen.

Ud over de sædvanlige reklamer stod der også en meget stor skål med logobolsjer, altså bolcher med bil butikkens logo på.

Jeg tænkte at det var reklameslik så de måtte jo være til fri afbenyttelse, så jeg tog først et, ud over de så rigtig smarte ud, viste det sig at de var også yderst velsmagende.

Et blev jo så til mange, der var mere end en smags variant, der var mange forskellige, og jeg ville smage dem alle.

Jo mere jeg tænkte over ideen med logo bolsjer, jo mere begejstret blev jeg for den. Det vil jeg også have i min butik.

Jeg tilkaldte sælgeren og sagde at det var nogle overordentlige lækre bolsjer de havde, og spurte, hvor de have fået dem fra.

Sælgeren ville gøre alt for at få mig i godt humør igen, så han fandt ud af de havde de havde fået dem specielt lavet hos presenta.

Han gav mig dette link “logobolsjer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *