Hjælp til PC reparation

Eftersom at min PC lige er gået i stykker, sidder jeg lige nu og efterlyser lidt hjælp til en PC reparation. Enhver hjælp vil blive modtaget med kyshånd, for jeg aner virkeligt ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har ikke råd til at sende den ind og få lavet en professionel PC reparation, så for at været helt ærlig, er jeg lidt på bar bund. Jeg har stort set ikke nogen viden om hardware, så derfor ved jeg altså heller ikke lige hvor jeg skal starte. PC reparation 2Det er lidt svært for mig, at finde ud af, hvor jeg for det første skal starte, men der er altså slet ingen tvivl om, at når det først er gået op for os, hvad det rent faktisk vil betyde for folk, at man er nødt til at hjælpe mig helt fra bunden med en PC reparation, at der så også er mange der bliver lidt skræmte over dette. Det kan jeg dog også godt forstå.

Ide til PC reparation

Det er dog heller ikke fordi, at jeg forventer at der er en der kommer, og holder mig i hånden, og gradvist tager mig igennem min PC reparation. Det jeg søger er sådan set bare lige lidt hjælp eller en ide til hvordan jeg kan finde en guide, til først og fremmest at lokalisere problemet. Det er nemlig lige nu det største problem. Jeg ved ikke hvor jeg skal starte min PC reparation, og resten forventer jeg sådan set at kunne finde på nettet. Det er altså bare lige om at komme igen, og altså at finde ud af hvor problemet er. Det er endnu for tidligt for mig at vide, og det er faktisk det der vil være den største hjælp. Det er det jeg søger, så hvis der er en derude på det store net, der kan hjælpe mig i gang med en PC reparation, vil jeg altså være meget glad for taknemmelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *